Firmaaftale

Opnå bedre trivsel og mindre sygefravær på arbejdspladsen

Stress er en voksende udfordring på arbejdsmarkedet, og der er en tendens til at folk presser sig selv unødigt. Desuden er vi mange, der bruger timer siddende bag en skærm, som kan give diverse spændinger i kroppen.

For at reducere sygefravær og opnå mindre stress, kan en firmaaftale indgås, hvor der tilbydes kropsbehandlinger (Body-SDS) af forskellig varighed tilpasset den enkelte ansattes behov. Bodysds kropsbehandlinger kan give den ansatte mere overskud og dermed fremme et sundere arbejdsmiljø og give den enkelte medarbejder bedre trivsel.

Er din/jeres virksomhed interesseret i at indgå en aftale med mig, da findes to modeller:

  • Behandling i min klinik “ Krop, Hoved & hjerte på Næsbyskovvej 8 i Slagelse  med individuel tidsbestilling.
  • Behandling på virksomheds adresse ( hvor jeg medbringer briks m.m.) med minimum 3 behandlinger og Max. 5 klienter per gang.

Bodysds Holdtræning

Det er også en mulighed at få arrangeret en Bodysdstræning med dit team eller afdeling, som ønsker en sundere livsstil, mere energi og overskud i hverdagen. Træning kan foregå på jeres arbejdsplads hvis I har pladsen til det

INFO! Det er kun muligt at booke holdtræning om formiddagen fra kl 9.00.

Kontakt mig hvis I er interesseret og vi forhandler en aftale som passer begge parter. Aftale forhandles ud fra hvilken form for trænings- og eller behandlingsforløb jeres firma ønsker. Kontakt mig endelig hvis det kan have interesse eller ved spørgsmål.

Jeg håber vi ses.