POWERHEALING

De værktøjer jeg har fået på mit “Power healingskursus/uddannelse” ved Malene Ratajczak kan bruges til at heale både på det fysiske og psykiske plan. For mig handler det om at skabe balance i energierne. Hjælpe kroppen tiI at finde ro og lade den smukke energi af kærlighed gennemstrømme kroppen.

Rent praktisk starter healingen med at jeg etablerer jordforbindelse, og herefter bruger jeg mine hænder til at få energierne til at arbejde. Det foregår både i auralagene, ca.10-15 cm fra kroppen men jeg holder også  mine hænder på forskellige steder direkte på din krop.

Jeg kan godt finde på at bruge enkelte krystaller til at støtte op om de energier og områder, der heales med og på. For personer, der kan mærke healingsenergier, føles dette ofte rigtig behageligt. Healingen understøttes af stille baggrundsmusik.

Ved en Powerhealing bliver flere aspekter healet. :

  • Energimæssig jordforbindelse
  • Fysisk healing af de steder i kroppen, der trænger
  • Mental healing som bl.a. giver ro på tanker og følelser og giver egenkærlighed
  • Boost af immunforsvar
  • Energiboost

Hvordan mærkes en healing :

Det er meget forskelligt, hvordan den enkelte person mærker eller ikke mærker  en healing. Men uanset hvordan det mærkes eller ikke mærkes, sker der en healing.

For dem, der mærker, kan det mærkes som kuldegysninger, varme, behagelig ro, følelse af glæde og taknemmelighed .

Efter en healing kan man både have negative og positive eftervirkninger. Det afhænger af, hvilken tilstand du er i inden.

Af negative eftervirkninger kan nævnes  følelsen af vrede, sorg, kvalme og/eller svimmelhed. Af de positive eftervirkninger kan nævnes følelsen af afklarethed, glæde, lethed, god søvn, mere energi og generelt velbehag.

De nævnte eftervirkninger går over i løbet af et par dage.

Uanset hvilke eftervirkninger er de med til at forløse, og de positive giver et godt  pusterum og følelsen af bedre at kunne klare dagen og vejen.

KOMBINATIONSBEHANDLING ( BODYSDS+HEALING )

Som noget nyt har jeg lavet en ny type behandling, som kombinerer den lidt “konfronterende” Bodysds behandling med den mere blide og kærlige healing.

I mit arbejde med Body SDS kropsterapi og klienter, er det blevet mere og mere tydeligt for mig, at mennesker generelt har brug for at finde ind til sin egen kerne – en kerne af stærk energi og kærlighed. Desværre er der rigtig mange mennesker, der igennem livet af forskellige årsager bevæger sig væk fra sig selv, og deres kerne, hvilket jeg finder virkelig trist.

Med BodySDS kropsterapi har jeg et super redskab til at “vække” kroppen, så man pludselig kan mærke sig selv tydeligt og derfra måske bedre kan handle anderledes og mere hensigtsmæssigt i forhold til egne behov.

BodySDS- Behandlingen kan ind imellem virke lidt “overvældende”, fordi hele systemet ( krop, hoved og hjerte ) arbejder og sættes i gang. Tankerne “ kører”,  gennemstrømningen af blod og lymfe “kører” og endelig er følelserne også i gang på fulde tryk.

Med healingen som afslutning på en Bodysdsbehandling kan hele “systemet” få lov at lande igen, og nervesystemet blive roligt. Det kan optimere BodySDS-behandlingen med en mere “blid”og kærlig energi, som efterlader kroppen med ro, velbehag og afklarethed. Jeg anbefaler specielt klienter med “tung bagage” at vælge denne kombinationsbehandling, men alle kan have gavn af den.

Garanti for kvalitet: Jeg er registreret behandler hos Dakobe og autoriseret hos Body SDS. Det betyder, at min uddannelse lever op til de høje krav hos Dakobe, og at jeg løbende modtager videreuddannelse hos Body SDS. Flere forsikringsselskaber betaler skadesforløb og forløb til stressramte udført af registrerede Body SDS-behandlere. Er du i tvivl om dette gælder for dig, så kontakt dit forsikringsselskab.