3

Courtney Hudson

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl.

Phone: +1(234) 567 89 10
Email: name@mail.com
Skype: namesurname

0
Stamina
0
Concentration
0
Manual dexterity

Flere fysiske behandlingformer har den svaghed, at fysikken bliver betragtet som en isoleret del. Men mennesket er et fysisk, kemisk, elektromagnetisk og åndeligt væsen, hvorfor fysisk velvære i højeste grad også et spørgsmål om psykisk balance - én del vil ikke kunne fungere alene. Nadja har i ganske særlig grad en fin fornemmelse for, hvem hun behandler - hvilken psyke og kemi, hun står over for. Fysiske problemer er ofte funderet i psykiske overvejelser, og en stor del af al helbredelse sker gennem bevidstheden. Nadja har stor indsigt i det tempo, hvormed hun kan gå frem, og hvis klienten arbejder sammen med behandleren, kan store resultater nås. Personligt har jeg hos Nadja erfaret at få afdækket lag og områder, som jeg havde fortrængt men som rummede selve årsagen til mine skavanker. Det kan varmt anbefales at lægge sig trygt i hænderne på Nadja, men man skal være klar over, at tingene ikke sker af sig selv - det er et samarbejde.

Nadjas behandlinger er ikke kun en fantastisk frigørende massage for kroppen, men også for hovedet og hjertet. Jeg har gået hos Nadja siden hun startede Body SDS uddannelsen, og mærket hvordan der er kommet flere og flere lag på hendes behandlinger. Jeg kører tit i et højt gear, og Nadjas behandling får mig ned i kroppen og får mig til at mærke efter hvad kroppen egentlig har brug for. Nadja har en usædvanlig fornemmelse for at mærke hvor kroppen har brug for ekstra opmærksomhed, og det resulterer for mig i at både kunne komme ud i gråd og latter. Bare kom ud med det, siger hun 🙂 Hendes behandlinger får en til at give slip på sig selv, også der hvor man ikke helt ved hvad der sker, og hvor hele kroppen sitrer og man føler sig sårbar. Men med Nadja kan man være helt tryg og give sig hen til hvad der måtte komme. Det er netop det der gør at man går derfra ikke bare med en blød og afspændt krop, men også med et lettere hoved og hjerte, og altid med noget at reflektere over og arbejde videre med. Alle burde unde sig selv en behandling hos Nadja, og selv mærke hvor meget mere end massage det er.

Jeg er kommet hos Nadja i gennem ca 2 år. Fik anbefalet og opsøgte hende i forbindelse med en sygemelding  p.g.a. stress. Nadja har en empatisk og menneskelig indlevningsevne, hvilket gør hendes behandlinger yderst effektive. Hun har en fantastisk krops opfattelse og en unik evne til at forstå og mærke det enkelte menneske (mig). Jeg går altid derfra med en lethed og afslappethed, mindre smerter, og en større opmærksomhed på min krop. Nadja er utrolig venlig, opmærksom, rolig og fantastisk dygtig som behandler af Body SDS. Kan kun på det varmeste anbefale hende. ♥️

Our Special Offer

You owe yourself this moment

Visit one of our multiple sessions of relaxation.